Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitse equivalent Virgil van Dijk lovend: 'Uitverkiezing is volledig verdiend'

Laatste update:

"Ik heb al een paar keer tegen hem (Van Dijk, red.) gespeeld en moet zeggen dat vooral zijn fysieke aanwezigheid toen veel indruk op mij heeft gemaakt", laat Süle woensdag weten op een persconferentie voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oranje. "Ik kijk met name naar de manier waarop hij kopduels aangaat, want daar wil ik van leren. Van Dijk is volledig verdiend uitgeroepen tot Europees Speler van het Jaar en het is mooi dat een verdediger die prijs een keer in ontvangst neemt."

Süle werd afgelopen seizoen met Bayern door Liverpool uitgeschakeld in de achtste finale van de Champions League. De Duitse kampioen speelde op Anfield nog met 0-0 gelijk, maar verloor op eigen veld met 1-3. Van Dijk was in de Allianz Arena trefzeker middels een rake kopbal. Süle nam sportieve wraak door in maart met Duitsland met 2-3 te winnen van Oranje in de kwalificatiecyclus van het EK. De Bayern-verdediger wil vrijdag wederom als winnaar van het veld stappen. "De laatste drie ontmoetingen met Oranje waren speciaal en in Amsterdam wonnen we door een doelpunt in de laatste minuut (gemaakt door Nico Schulz, red.). Na vrijdag willen we op twaalf punten staan."

Uit een onderzoek van CIES Football Observatory blijkt overigens dat niet Van Dijk, maar Süle de beste verdediger in Europa is. De Bayern-stopper kreeg een score van 92,1 toebedeeld, terwijl de centrale verdediger van Liverpool en Oranje de tweede plaats bezet met een score van 90.5. Bij het grootschalige onderzoek, waarbij statistieken van Opta werden gebruikt, werd met name gekeken naar de bijdrage van spelers op het veld en hun efficiëntie.

Zie jij het Nederlands elftal vrijdag winnen van Duitsland?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
12
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties