Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'

Laatste update:

In het programma wordt onder meer de vraag gesteld hoe goed Veerman eigenlijk is. "Soms denk je dat hij minder loopt dan een andere speler, maar in alle statistieken staat hij altijd heel hoog qua afgelegde meters in een wedstrijd", weet Koeman. "En aan de bal heeft hij natuurlijk meerwaarde."

"Soms is er natuurlijk een twijfel, ook bij mij, op het moment dat je met drie middenvelders speelt. Maar aan de bal is hij geweldig. Iedere bal die hij heeft en afspeelt is met een idee en goed. Maar soms heb je wel problemen met hem, dat hij dan overlopen wordt op het middenveld. Maar nogmaals: hij is bij het Nederlands elftal, en hij maakt kans om te spelen."

Het is de vraag of Veerman samen met Frenkie de Jong op het middenveld kan spelen, onder meer omdat beide spelers bij hun clubs vaak aan de linkerkant staan opgesteld. Koeman heeft dit nog niet kunnen proberen, omdat De Jong de laatste tijd een aantal interlands heeft gemist vanwege blessureleed.

"In principe: als Frenkie de Jong fit is, speelt Frenkie de Jong links op het middenveld", is Koeman duidelijk. "Het is jammer dat we gedurende een hele periode altijd geblesseerde spelers hebben gehad. Dus ik heb eigenlijk nooit verschillende combinaties met Frenkie de Jong kunnen proberen op het middenveld."

Presentator Wilfred Genee vraagt vervolgens of Veerman rijp is voor een stap omhoog. Koeman: "Als speler moet je denk ik uitdagingen in je carrière hebben. En ik vind dat hij zó goed is voor Nederland, dat ik hem graag in Spanje, Italië, Duitsland of Engeland op het middenveld wil zien. Dat is qua alles het hoogste niveau. Ik denk dat hij in allerlei opzichten klaar is voor een stap naar het buitenland."

Veerman, die nog tot medio 2026 vastligt bij PSV, was dit seizoen zeer belangrijk voor de landskampioen. In 29 Eredivisie-duels was hij goed voor 5 goals en 16 assists. Transfermarkt schat zijn waarde momenteel op 32 miljoen euro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
1
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
21
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
33
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties