Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsers proberen fiasco te verklaren: 'Erdogan-kwestie is niet goed gemanaged'

Laatste update:

Zo stelt oud-international Dietmar Hamann dat het elftal van bondscoach Joachim Löw leidersfiguren mist. "Ik werd op het EK van 2004 zelf met Duitsland uitgeschakeld in de groepsfase, maar je moet jezelf wel op een bepaalde manier weren en daar zijn ze vandaag niet in geslaagd", vertelt hij bij RTÉ. "Dat is voor mij het meest teleurstellende. Ze zijn leiderschap verloren, ze missen spelers waar ze op kunnen rekenen als de nood aan de man komt."

Duitsland kende een rumoerige voorbereiding op het WK. Zo werden middenvelders Mesut Özil en Ilkay Gündogan op het matje geroepen door de voetbalbond, nadat zij de Turkse president Recep Tayyip Erdogan tenues hadden overhandigd met de tekst 'Voor mijn vereerde president'. "De Erdogan-kwestie is niet goed gemanaged door teammanager Oliver Bierhoff", vervolgt Hamann, die ook twijfels heeft over de toekomst van bondscoach Joachim Löw. "Hij heeft nog een contract voor vier jaar. Ik ben benieuwd hoe de voetbalbond er nu over denkt."

Manuel Neuer heeft na de blamage het boetekleed aangetrokken. "Een WK vindt eens per vier jaar plaats. We hebben hard gewerkt om hier te komen en vervolgens presteren we op deze manier… Zoiets heb ik nog nooit gezien van de Duitse ploeg", wordt de doelman geciteerd door Sportbuzzer. "Zelfs als we verder waren gekomen, had ieder land ons willen treffen. Wat kunnen we uitrichten als we zo presteren?"

Meer nieuws

Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
1
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
70
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
40

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties