Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsers rouwen en schamen zich na uitschakeling: 'We zijn een voetbaldwerg'

Laatste update:

'We liggen eruit! Wat schandalig!', zo kopt BILD. De toonaangevende krant zegt dat Duitsland zijn goede voetbalreputatie op eindtoernooien definitief te grabbel heeft gegooid. "Het is een schande! We dachten na het WK van 2018 in Rusland dat het niet erger kon, maar we weten sinds vandaag dat het wel erger kan. We hebben nu drie toernooien op rij niets laten zien. De voetbalwereld vreesde het Duitse toernooivoetbal, maar we zijn nu een voetbaldwerg geworden."

Ook de Süddeutsche Zeitung spreekt harde woorden. "Eruit! Het is voorbij! Alweer! Het was ook niet eerlijk om te verwachten dat Duitsland met zeven doelpunten verschil zou winnen om op die manier Spanje voor te blijven, maar we weten nu wel dat de belangrijkste conclusie is dat we het hebben vergooid tegen Japan. Statistisch gezien is dit het slechtste WK ooit voor Duitsland en dat is toch wel een hele pijnlijke statistiek."

Waar Die Welt ondertussen rept van een 'ongekend debacle', roept de Frankfurter Allgemeine Zeitung op tot een reorganisatie. Zij vinden dat er op bondsniveau veranderingen doorgevoerd moeten worden, omdat het zo niet verder kan voor onze oosterburen. "Het is voorbij op het WK van 2022. Vier jaar na de uitschakeling in de groepsfase in Rusland, die al historisch was, gaat het nu weer fout. Het voetbal in Duitsland staat opnieuw aan de afgrond."

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties