Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland bereikt voor het eerst finale van Confederations Cup

Laatste update:

Met zijn eerste dubbelslag ooit voor Duitsland groeide Goretzka uit tot man van de eerste helft. Hij sloeg in rap tempo toe: in minuut zes en acht rondde middenvelder van Schalke 04 een Duitse aanval af. Een geplaatst schot vanaf een meter of achttien bracht die Mannschaft op voorsprong, nadat Goretzka werd bediend door Benjamin Heinrichs. Enkele minuten later kroonde Goretzka zich tot topscorer van het toernooi door Guillermo Ochoa te verschalken in een één-op-één situatie. Daar ging goed voorbereidend werk van Timo Werner aan vooraf.

Nadien nam Mexico de overhand. De ploeg van Juan Carlos Osorio had het merendeel van het balbezit in Sotsji en kwam meermaals dichtbij een aansluitingstreffer. Marc-André ter Stegen keerde een schot van Giovanni dos Santos met zijn voet, haalde opgelucht adem toen de Mexicaan even later over het doel mikte met een lobje en pareerde een vrije trap van Héctor Herrera vanaf een kleine dertig meter. In de rust werd PSV-aankoop Hirving Lozano binnen de lijnen gebracht, in de hoop om een comeback te forceren.

De eerste grote kans van het tweede bedrijf was echter voor Duitsland: Werner schoof de bal voorlangs uit een lastige hoek na een duwtje van Moreno. Even daarna was het alsnog raak voor Werner. Duitsland speelde een aanval vlot uit en Werner kon binnentikken in een leeg doel op aangeven van Jonas Hector. Nadien volgden kansen voor Mexico: na fraai samenspel tussen Javier Hernández en Raúl Jiménez schoot Marco Fabián in het zijnet, terwijl Ter Stegen een uithaal van Miguel Layún wegbokste.

De grootste mogelijkheid was voor Raúl Jiménez, die op aangeven van Lozano diagonaal op de lat kopte. Ter Stegen was al geklopt en haalde opgelucht adem. Negen minuten voor tijd maakte Ajax-aanvaller Younes zijn entree als vervanger van Draxler. Een minuut voor tijd mocht Mexico aanleggen voor een vrije trap van aanzienlijke afstand. Duitsland stond nog niet in positie en daardoor kon Fabián uithalen in de bovenhoek. Younes vergrootte de marge echter tot drie door van dichtbij binnen te werken na een pass van Emre Can. Duitsland kan zich voorbereiden op de finale van zondag tegen Chili. Voor Mexico wacht op diezelfde dag de strijd om brons tegen Portugal.

-
Wie wint de Confederations Cup?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties