Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsland blijft ongeslagen na benauwde overwinning in Tsjechië

Laatste update:

Tsjechië - Duitsland 1-2
Duitsland kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong in de Eden Arena in Praag. Mesut Özil zette Timo Werner vrij voor de keeper en de RB Leipzig-spits bracht de 0-1 op het scorebord. Die tussenstand bleef lang staan en gesteund door het thuispubliek begonnen de Tsjechen in een goed resultaat te geloven. Duitsland wist de score niet verder uit te breiden en kreeg een kwartier voor tijd het deksel op de neus.

Het was Vladimir Darida die met een heerlijke uithaal de bal via de onderkant van de lat achter doelman Marc-Andre ter Stegen knalde. Duitsland liet het er niet bij zitten en wist het eerste puntenverlies in de groepsfase van de WK-kwalificatie te voorkomen. Vlak voor tijd kopte Mats Hummels raak uit een vrije trap van Real Madrid-middenvelder Toni Kroos.

San Marino - Noord-Ierland 0-3
Op weg naar het Wk in Rusland mocht Noord-Ierland geen fout maken op bezoek bij San Marino en dat deed het ook niet. De thuisploeg wist lang stand te houden, maar kon een nederlaag niet voorkomen. Het duurde tot aan de zeventigste minuut voordat Josh Magennis de bevrijdende treffer maakte voor de Noord-Ieren. Vijf minuten later besliste hij de wedstrijd door er 0-2 van te maken. De eindstand werd bepaald op 0-3 door Steven Davis. De middenvelder van Southampton faalde niet vanaf elf meter.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties