Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsland en Polen vermaken publiek met sensationele blessuretijd

Laatste update:

In een onderhoudende eerste helft domineerde Duitsland en waren de beste kansen ook voor die deutsche Elf. Het onzorgvuldig afwerken plus de aanwezigheid van Wojciech Szczesny in het doel hield Polen echter op de been. Philipp Lahm, Miroslav Klose, Lukas Podolski en Toni Kroos kregen de bal niet langs de sluitpost van Arsenal. Polen beperkte zich tot countervoetbal, maar was enkele malen zeer dicht bij een openingstreffer. Slawomir Peszko miste twee goede kansen.

Tien minuten na de onderbreking nam Polen de leiding. Dariusz Dudka werd door Tim Wiese ten val gebracht, maar arbiter Daniele Orsato paste voordeel toe. Robert Lewandowski was attent en werkte de bal in het lege doel: 1-0. Duitsland zette meer druk en dat resulteerde een kwartier later in de gelijkmaker. Arkadiusz Glowacki haalde Thomas Müller onderuit en Orsato wees naar de stip. Kroos schoot vanaf elf meter zijn eerste interlanddoelpunt binnen.

Glowacki kreeg negen minuten voor tijd zijn tweede gele kaart en ondanks een ondertalsituatie nam Polen in blessuretijd weer de leiding. Pawel Brozek ging neer na een duel met Wiese en Jakub Blaszczykowski schoot raak vanaf elf meter: 2-1. De fans in de PGE Arena maakten zich op voor een knappe zege, maar drie minuten later sloeg die Mannschaft toe. Müller speelde zich handig vrij en uit diens voorzet werkte Cacau van dichtbij de gelijkmaker tegen de touwen: 2-2.

Wint Duitsland volgend jaar het EK?

Meer nieuws

Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
12
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
21
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties