Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsland klopt Portugal met groot machtsvertoon

Laatste update:

Het voetbalgerecht dat in Arena Fonte Nova werd voorgeschoteld was om van te likkebaarden. Een oppermachtig Duitsland trok uiteindelijk aan het langste eind en zette na tien minuten de toon voor de ruim uitgevallen overwinning. Mario Götze werd onderuit getrokken door João Pereira en verdiende een strafschop, die werd benut door Müller. Van een kalm begin was absoluut geen sprake, want ook Portugal liet zich in aanvallend opzicht zien. Hugo Almeida en Cristiano Ronaldo stuitten echter op Manuel Neuer.

Sami Khedira vergat die Mannschaft op voorsprong te schieten na een fout van Rui Patrício, maar een moment later was het door toedoen van Müller dus alsnog 1-0. Duitsland liet Portugal na de openingstreffer het spel maken, maar daar had het elftal van Paulo Bento moeite mee. Na 32 minuten verdubbelde Duitsland de score: Mats Hummels torende bij een hoekschop van Toni Kroos boven de tegenstander uit en kopte raak. Het zat Portugal ook niet mee, want Fábio Coentrão hielp direct na de 2-0 een grote kans om zeep, Hugo Almeida viel geblesseerd uit en Pepe pakte rood.

De stopper van Real Madrid sloeg Müller in het gezicht en gaf de spits vervolgens een kopveeg, wat hem op een veldverwijzing kwam te staan. De contractspeler van Bayern München, Müller dus, bepaalde de ruststand op 3-0 door zwak uitverdedigen van Bruno Alves af te straffen. Portugal leunde op Ronaldo, maar de sterspeler kon het verschil niet maken en kwam kort in de tweede helft goed weg toen Mesut Özil en Müller mogelijkheden lieten liggen, maar twaalf minuten voor het slotsignaal werd het alsnog 4-0.

Müller verzilverde een voorzet van invaller André Schürrle en completeerde zijn hattrick; hij werd door bondscoach Joachim Löw direct bedankt met een applauswissel. Bij Portugal en Duitsland vielen in de tweede helft overigens respectievelijk Coentrão en Hummels uit met spierblessures; de ernst van de kwetsuren is nog onduidelijk. Duitsland, dat op de laatste drie WK's steeds de halve finale haalde, speelde de wedstrijd simpel uit en zal met vertrouwen toewerken naar de resterende groepsduels met de Verenigde Staten en Ghana.

-
Denk jij dat Thomas Müller de topscorer van het WK wordt?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties