Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsland krijgt ongenadig pak rammel van Japan: Ueda en Sugawara belangrijk

Laatste update:

Duitsland is als gastheer al verzekerd van deelname aan het EK volgend jaar en hoeft om die reden geen kwalificatiewedstrijden te spelen. Om ritme op te doen heeft de ploeg wel een groot aantal oefenwedstrijden gepland staan. Zo speelt die Mannschaft onder meer tegen Frankrijk, de Verenigde Staten en Mexico. Het duel met Japan beloofde weinig goeds voor het vervolg.

Duitsland wist van de laatste vier oefenwedstrijden er geen te winnen en ging ook tegen de Japanners onderuit. Joshua Kimmich begon als rechtsback en kreeg als taak om de rechterkant te bestrijken. Bij Japan waren er basisplaatsen voor onder meer Ueda en Sugawara. De verdediger van AZ tekende na tien minuten voor de assist op de openingstreffer van Junya Ito. De spits van Stade de Reims troefde Antonio Rüdiger af bij de eerste paal.

De ploeg van Flick was vooral aan de linkerkant uiterst kwetsbaar met Nico Schlotterbeck, maar knokte zich halverwege de eerste helft terug in de wedstrijd. Na een aanval over meerdere schijven kwam de bal uiteindelijk terecht bij Sané, die zich wel raad wist met het buitenkansje en diagonaal afrondde: 1-1. Heel lang konden de Duitsers echter niet genieten van de gelijkmaker. Twee minuten na de treffer van Sané zette Ueda Japan voor de tweede keer op voorsprong met een knappe reflex.

Het Aziatische land had zelfs de mogelijkheid om de score nog voor rust op te voeren. Ware het niet dat Marc-André ter Stegen op zijn post stond. De doelman voorkwam dat Ueda voor zijn tweede van de avond kon tekenen na geschutter bij Schlotterbeck en Rüdiger. Ook na rust kwam het Japanse gevaar van de rechterkant. Ditmaal liet Schlotterbeck zijn man uit de rug lopen, maar opnieuw wist Ter Stegen te redden op een inzet van Ueda.

Duitsland stelde daar in het restant van de tweede helft bijzonder weinig tegenover. Ook het inbrengen van Thomas Müller veranderde weinig aan het spelbeeld. Toen het duel leek af te stevenen op een 1-2 overwinning voor Japan, zette het land in de slotfase nog een paar keer aan. De derde treffer kwam op naam van Takuma Asano, die profiteerde van geklungel bij Robin Gosens. Amper een minuut later kopte Ao Tanaka raak op aangeven van Takefusa Kubo. Komende dinsdag spelen de oosterburen vriendschappelijk tegen Frankrijk.

Vriendschappelijk
Duitsland
1 - 4
Japan

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
2
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties