Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland laat enorm verschil in kracht niet zien in de score

Laatste update:

Op twee WK's maakte Thomas Müller al tien doelpunten, maar op het EK wil het maar niet vlotten met de aanvaller: na zeven duels verdeeld over twee EK's stond hij nog op de hatelijke nul. Tegen Noord-Ierland, dat compleet overhoop werd gespeeld, kreeg Müller in de eerste helft vier opgelegde kansen. Bij kans één schoot hij de bal oog in oog met keeper Michael McGovern tegen de doelman aan, bij kans twee schoot hij rakelings voorlangs, bij kans drie kopte hij de bal op de paal en bij kans vier schoot hij de bal op de lat.

Tussen de laatste twee momenten door was Müller wel belangrijk bij het openingsdoelpunt van Mario Gómez. De man die in de punt van de aanval de voorkeur kreeg boven Mario Götze (die op de flank begon) schoot prima raak na goed doorzetten van Müller. Dat het tot de rust bij 0-1 bleef was een klein wonder, want ook Götze en Joshua Kimmich kregen gigantische mogelijkheden op een treffer.

Na de onderbreking ging de Duitse dadendrang aanvankelijk vrolijk verder. Götze, die opnieuw een teleurstellende indruk maakte, stuitte maar weer eens op de Noord-Ierse uitblinker McGovern. Langzaam maar zeker begonnen de Noord-Ieren te dromen van een ongelooflijk punt. De ploeg van bondscoach Michael O'Neill stichtte echter alleen gevaar bij standaardsituaties of misverstanden in de Duitse defensie, maar voor de neus van keeper Manuel Neuer werd het nooit echt gevaarlijk.

In de slotfase drong Duitsland, dat na rust veel minder sterk was dan in de eerste helft, weer wat aan. Noord-Ierland werd steeds verder naar achteren gedrukt en voor de groene brigade met de fantastische supporters was het een zaak van tegenhouden. Doelpunten zouden er niet meer vallen: keeper McGovern redde fantastisch op een kopbal van Gómez. Duitsland is met Polen door naar de volgende ronde, Noord-Ierland moet afwachten op het bij de beste nummers drie behoort.

"Psssst Kimmich... Niet tegen Löw vertellen... Maar ik ben vergeten hoe ik moet scoren..." #niedui #euro2016 #muller

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Duitsland is de topfavoriet voor het EK

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
1
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties