Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland verspeelt punten 'op z'n Duits', Milik blijft maar scoren

Laatste update:

Duitsland - Ierland 1-1
In de eerste helft hielden de ploegen elkaar op gelijke hoogte, al verdiende Duitsland zeker een doelpunt. Eric Durm raakte al vroeg het aluminium en na nog geen kwartier had Antonio Rudiger meer moeten doen met een combinatie tussen Toni Kroos en Thomas Müller. Duitsland domineerde in de eerste helft, maar had moeite met de stugge defensie van Ierland. Matthias Ginter en Julian Draxler lieten na om de wereldkampioen nog voor rust op voorsprong te brengen en zodoende zocht David Forde met een clean sheet de kleedkamers op.

Na de onderbreking nam de druk van Duitsland op het doel van Forde zienderogen toe. Lukas Podolski, Karim Bellarabi en Kroos probeerden een openingstreffer te forceren, maar de doelman van de bezoekers verleende geen medewerking. Twintig minuten voor tijd brak Kroos de ban. De middenvelder kreeg veel ruimte van Stephen Quinn en schoot de 1-0 via de paal achter Forde. Duitsland kwam daarna goed weg. Een inzet van invaller Wes Hoolahan van dichtbij leek de gelijkmaker, maar Durm was net tijd om de 1-1 te voorkomen. In de laatste minuut extra tijd viel het Ierse doelpunt alsnog: met een diagonale inzet in zijn honderdste interland tekende John O'Shea voor de eindstand in Gelsenkirchen.

Polen - Schotland 2-2
Een fout van Alan Hutton resulteerde na twaalf minuten in de openingstreffer van Polen. De verdediger gaf het leer aan Krzysztof Maczynski, die met een precieze inzet het leer achter David Marshall mikte: 1-0. Schotland reageerde goed en kwam zes minuten later reeds op gelijke hoogte. James Morrison en Ikechi Anya combineerden; Shaun Maloney werkte de bal achter Wojciech Szczesny. Arkadiusz Milik had nog eens kan voor rust, maar Marshall was attent.

Ietwat tegen de verhoudingen in kwam Schotland na een klein uur op voorsprong. Uit een vrije trap van James Morrison werkte Steven Naismith het leer op krachtige wijze achter Szczesny: 1-2. Polen verhoogde de druk op de defensie van Schotland, maar was onzorgvuldig. Milik, invaller Sebastian Mila en Robert Lewandowski kregen de bal niet achter Marshall. Een kwartier voor tijd viel de 2-2 alsnog. Milik kreeg het leer van Artur Jedrzejczyk en rondde knap af. Polen had daarna pech dat een inzet van Kamil Grosicki op het aluminium uiteenspatte. Schotland heeft evenveel punten als Duitsland; vier uit drie.

Gibraltar - Georgië 0-3
De eerste mogelijkheid was voor Gibraltar, via Joseph Chipolina, maar het was Georgië dat op Portugese bodem al na negen minuten aan de leiding ging. Na voorbereidend werk van Giorgi Chanturia tekende Nikoloz Gelashvili voor de 0-1 in het Estàdio Algarve. Tien minuten later verdubbelde Tornike Okriashvili de voordelige marge van de ploeg van bondscoach Temuri Ketsbaia. Twintig minuten voor tijd stond Chanturia ook aan de basis van de 0-3. Jaba Kankava zorgde voor het laatste wapenfeit van de wedstrijd. Het waren de eerste punten voor Georgië.

-
Wint Duitsland Groep D?

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
4
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
35
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties