Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dumfries eerlijk: 'Als ik zie wat hij kan, dan brengt hij nu niet genoeg'

Laatste update:

"Ik ben veel met hem bezig. Het is geen fijne situatie dat hij op de bank zit, maar het is voor hem ook een mooie uitdaging om zich weer in het elftal te knokken", vertelde Dumfries vrijdagmiddag tijdens een persmoment. "Ik heb alle vertrouwen in Mo. Hij is een fantastische voetballer, maar dat moet hij ook gaan brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het er weer uit gaat komen en dat hij van waarde kan zijn. Daar probeer ik hem zoveel mogelijk in te steunen en kritisch te zijn op bepaalde dingen die niet goed gaan."

Eran Zahavi: 'Donyell Malen en ik hebben een goede connectie'

Dumfries hoopt dat de fans van PSV snel weer het beste van Ihattaren te zien krijgen: "Hij kan verschrikkelijk goed voetballen. Als ik zie wat hij allemaal kan, dan brengt hij nu niet genoeg en dat weet hij zelf ook. Het is nog een jonge jongen en deze situatie is een goede uitdaging voor hem. Een situatie die nieuw voor hem is. Op de bank, andere uitdagingen, een andere trainer… Het is een mooie uitdaging voor een jongen van deze leeftijd om daarmee om te gaan. Ik wil hem graag helpen in dat proces."

Naast Ihattaren kwam ook de loting voor de groepsfase van de Europa League ter sprake. De Eindhovenaren werden vrijdagmiddag gekoppeld aan PAOK Saloniki, Granada en Omonia Nicosia: "Er liggen goede kansen voor ons en ook een mooie uitdaging", aldus Dumfries. "PAOK is een Griekse topclub, terwijl Granada een stabiele LaLiga-club is. Er liggen genoeg kansen voor ons, dus het is een mooie poule." Dumfries moet toegeven dat hij nog niet echt een goed beeld heeft van de tegenstanders. De doelstelling is desondanks duidelijk: "Wij zijn PSV en willen koste wat kost overwinteren. Ik denk dat we ook een heel goede kans maken."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
11
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties