Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dumfries levert onder toeziend oog van Sneijder assist in forse zege van Inter

Laatste update:

Sneijder keerde vrijdagavond voor het eerst in negen jaar terug in het Giuseppe Meazza, waar hij tussen 2009 en 2013 speelde en met Inter de Champions League won. De recordinternational van Oranje werd onlangs samen met Marco Materazzi, Samuel Eto'o en Gianluca Pagliuca toegevoegd aan de Inter Hall of Fame en kreeg daarvoor voorafgaand aan het duel met Salernitana een trofee uitgereikt. Dit is de eerste keer dat ik weer in San Siro ben", vertelde hij aan Sky Sport Italia. "Het is geweldig", zei Sneijder in gesprek met Sky Italia. "Ik heb veel mensen gezien die ik al lang niet meer had gezien. Ik ben blij om hier te zijn en de Hall of Fame-prijs is slechts een bonus."

Meer: Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie | Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández

Met Sneijder op de tribune kwam Inter na 22 minuten spelen op voorsprong. Nicolò Barella zette Lautaro Martínez met een uitermate fraaie steekpass vrij voor doelman Luigi Sepe, die kansloos was op de inzet van de Argentijnse spits. Martínez rekende zodoende af met een doelpuntendroogte van acht wedstrijden en bleek bevrijd, want kort voor de rust zorgde hij ook voor de 2-0. Andermaal vormde een splijtende pass van Barella de opmaat naar een treffer van Martínez.

Nog voordat er een uur gevoetbald was, voltooide Martínez zijn hattrick. Edin Dzeko vond Martínez bij de eerste paal en zag hem daar de bal hard in het dak van het doel jagen. Het laatste halfuur stond in het teken van de andere spits. Met 63 minuten op de klok tilde Dzeko op aangeven van Robin Gosens de stand naar 4-0. Enkele minuten later was het opnieuw raak voor de Bosnische spits. Deze keer leverde Dumfries de bal panklaar voor het doel af, waardoor Dzeko zijn tweede treffer van de avond voor het inschieten had en daarmee de eindstand op 5-0 bepaalde. Inter neemt daardoor in ieder geval voor even de koppositie in de Serie A weer over en kan comfortabel gaan kijken naar de ontmoeting tussen naaste achtervolgers Napoli en AC Milan, die zondag op het programma staat.

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
80
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties