Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dumfries neemt band over van Rosario: 'Ik zag het niet aankomen'

Laatste update:

Van Bommel gaf zondagmiddag aan dat hij er voor wilde zorgen dat Rosario zich weer volledig op het voetballen kan richten, zodat hij op die manier weer zijn niveau van vorig seizoen kan halen. "Ik heb vandaag een gesprek met de trainer gehad en daarin vertelde hij dat ik aanvoerder zou worden", zei Dumfries zondag na afloop van de zege op Heerenveen. "Wat Rosario en hij hebben besproken, is iets tussen hen. Het is een eer om aanvoerder te mogen zijn, dus dat zal ik nooit uit de weg gaan. Maar ik zag het niet aankomen."

Steven Bergwijn geeft aan dat er met de PSV-selectie gesproken is over het aanvoerderschap en iedereen het ermee eens is dat Dumfris de band om zijn arm krijgt. "Ik denk dat het gewoon bij de trainer lag. Mij maakt het niet uit wie de captain is, ze zijn allebei goede aanvoerders", aldus de aanvaller, die zondag twee keer scoorde tegen Heerenveen. "Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en Dumfries is meer een prater. Ik denk wel dat hij het goed gaat doen als aanvoerder."

Dumfries was op zijn beurt blij met de rentree van Bergwijn. De Oranje-international keerde net als Donyell Malen terug in de basis en maakte het verschil. "Je ziet wat voor kwaliteit ze hebben, bijvoorbeeld bij die twee goals die Steven maakte. Ook Donyell werkte had. Ik ben dankbaar dat ze weer terug zijn", aldus de back, die de vraag kreeg of de twee PSV'ers vergeleken kunnen worden met Neymar en Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain. "Voor mij zijn het gewoon Steven en Donyell, twee spelers die nog een heel mooie carrière tegemoet gaan."

-

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties