Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen

Laatste update:

"Graag wil ik jullie laten weten dat de komende twee wedstrijden met de Oranje Leeuwinnen mijn laatste wedstrijden zullen zijn in Oranje", schrijft Martens. Nederland speelt in de EK-kwalificatie op 31 mei thuis tegen Finland. Op 4 juni volgt de return in Finland.

"Hierna zal ik, weet ik nu al, met pijn in m'n hart afscheid nemen van jullie. Ik zal proberen extra te genieten van alles maar zal vooral, zoals altijd, alles geven om een mooi resultaat neer te zetten met ons team."

"Ik hoop veel van jullie te zien volgende week vrijdag!" De Oranje Leeuwinnen spelen de laatste thuiswedstrijd van Martens op Het Kasteel, het stadion van Sparta Rotterdam.

View this post on Instagram

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Martens geldt als een van de beste Nederlandse voetbalsters aller tijden. Ze staat op 158 interlands, waarin ze 62 doelpunten maakte.

In 2017 werd Martens met de Leeuwinnen Europees kampioen. Twee jaar later haalde Nederland met Martens in de gelederen de WK-finale, die verloren werd van de Verenigde Staten.

2017 was het absolute topjaar voor Martens. Toen won ze de persoonlijke prijzen voor de UEFA Women's Player of the Year en The Best FIFA Women's Player.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
19
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Maatsen en drie andere spelers van Dortmund opgenomen in CL-elftal van het jaar
23
Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
43
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties