Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dumfries trefzeker tijdens probleemloze avond voor Internazionale en Onana

Laatste update:

Waar Stefan de Vrij in de Serie A basisspeler is bij Inter, zat hij in Tsjechië op de bank. Dumfries kon wel rekenen op een plek in de eerste elf van trainer Simone Inzaghi. André Onana mocht zich, net als vorige week tegen Bayern München (0-2 nederlaag), weer bewijzen onder de lat. Romelu Lukaku is nog steeds geblesseerd, waardoor Dzeko dinsdagavond naast Joaquin Correa in de spits plaats nam. Lautaro Martínez moest daardoor genoegen nemen met een rol als wisselspeler, terwijl Nicolò Barella in de Doosan Arena juist wel weer mocht starten in het miljardenbal.

De Italianen waren in de eerste helft heer en meester en grepen de Tsjechen direct bij de strot. Na een grote kans voor Francesco Acerbi, tekende Dzeko al in de twintigste minuut voor de 0-1. De gelouterde spits ontving de bal op een presenteerblaadje van Correa, waarna hij die beheerst met de binnenkant van zijn voet in de verre hoek achter keeper Jindrich Stanek plaatste. Vlak voor rust kreeg Dzeko een uitgelezen kans om de score te verdubbelen, maar ditmaal kon Stanek zijn poging keren.

Na rust wist Stanek zich wederom te onderscheiden toen hij eerst een kopbal van Alessandro Bastoni keerde, waarna hij ook de rebound van Milan Skriniar uit zijn doel wist te houden. Ook een nieuw schot van Dzeko bleek een makkelijke prooi voor hem. Vervolgens kreeg Dumfries een grote kopkans, maar hij zag zijn poging over het doen van Stanek vliegen. Na een uur spelen moest Plzen verder met een man minder, na een gemene overtreding op Barella. Bucha leek er eerst vanaf te komen met een gele kaart, maar kreeg na ingrijpen van de VAR alsnog rood.

Na de rode kaart leek Plzen de schroom van zich af te gooien, waarna een aantal kleine mogelijkheden ontstonden. Net toen de thuisclub er een beetje in leek te komen gooide Inter de wedstrijd op slot. Dzeko lanceerde de opstomende Dumfries, die de Tsjechische uitblinker Stanek verschalkte: 0-2. Daarna namen Plzen en Inter gas terug, waardoor het elftal van Inzaghi probleemloos drie punten kan bijschrijven in Groep C van de Champions League.

UEFA Champions League
Viktoria Plzen
0 - 2
Inter

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties