Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dumfries ziet 'mooie motivatie': 'Spanning zal ik niet voelen in Amsterdam'

Laatste update:

"Nee joh, schrijf maar op dat wij er gewoon naartoe gaan om te winnen. Laten we het allemaal niet moeilijker maken dan het is. Wij willen altijd de drie punten en doen het ook nu niet voor minder. Ik ga verder geen rare dingen roepen van tevoren. Pas als de aftrap is geweest, heb je invloed en moet je je laten gelden", aldus Dumfries, die het nog te vroeg vindt om over de 'platte kar' te praten. "Het is eerder een mooie motivatie. Spanning zal ik echt niet voelen in Amsterdam, daarvoor ben ik er al te vaak geweest."

PSV nam Dumfries afgelopen zomer van sc Heerenveen en de verdediger wist in Eindhoven razendsnel zijn plaats te vinden. "Nu merk je dat meer mensen een mening hebben over PSV dan over Heerenveen of Sparta, dat is wel een groot verschil. Bijna iedereen vindt er wat van, zo lijkt het soms. Terwijl bijna niemand weet welke rolverdeling we in de kleedkamer afspreken. Ik kies ervoor om naar een paar mensen te luisteren en de rest laat ik langs me heen gaan. Voor mij is het belangrijk wat de trainer vindt", stelt de vijfvoudig international van Oranje. Hij benadrukt dat hij graag aanvallend denkt.

"Maar wel als het kan en vooral als het past bij wat we met onze groep hebben afgesproken. Als ik continu mijn zone zou verlaten, zou ik het team benadelen en dat gaat niet gebeuren. Het mooie aan PSV is die teamgedachte. Afspraken maken met z'n allen is niet moeilijk, maar waar het in voetbal om gaat is dat je ze nakomt", zegt Dumfries. Dat PSV de afgelopen weken enkele punten heeft laten liggen, maakt hem niet zenuwachtig. "Geen ploeg wordt kampioen met bijna honderd punten. Ja, NEC een keer in de Eerste Divisie weet ik nog, maar daar speelt men meer wedstrijden. In de eredivisie is het niet realistisch."

Ajax - PSV eindigt in een ...

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
10
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
92

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties