Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dunga aangesteld om olympische droom Brazilianen waar te maken

Laatste update:

Het WK in eigen land liep afgelopen zomer onder leiding van Luiz Felipe Scolari uit op een deceptie voor de Brazilianen: in de halve finale werden de Goddelijke Kanaries vernederd door de latere wereldkampioen Duitsland, terwijl de strijd om de derde plaats vervolgens met 3-0 werd gewonnen door Nederland. Dunga volgde Scolari op en moet Brazilië naar het WK van 2018 in Rusland loodsen.

Voor het zover is, staat er echter nog een ander toernooi op het programma en na het echec van 2014 moeten de Olympische Spelen in Rio de Janeiro over ruim een jaar wél een succes worden voor de Braziliaanse voetballers. De voetbalbond van Brazilië is ervan overtuigd dat Dunga de aangewezen coach is om de olympische droom waar te maken en heeft hem aangesteld als vervanger van Alexandre Gallo.

Denk je dat Brazilië in 2016 olympisch kampioen wordt?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
30
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties