Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dunga neemt ex-aanvoerder in genade aan en roept sensatiespits op

Laatste update:

Dat is nog niet alles wat betreft spelers van Paris Saint-Germain: Marquinhos, die de wedstrijden tegen Argentinië en Japan in oktober moest laten schieten met een blessure, keert ook terug. In totaal zijn er acht spelers voor de eerste keer onder het bewind van Dunga opgeroepen en dat heeft er alles mee te maken dat de coach alleen spelers heeft gekozen die in Europa actief zijn.

De oefenduels met Turkije en Oostenrijk worden in Europa gespeeld en de spelers die in Brazilië actief zijn kunnen zich zo op het clubvoetbal blijven richten. Een opvallende nieuweling is Luiz Adriano, die namens Shakhtar Donetsk in de Champions League nog een record vestigde door vijf doelpunten te maken tegen BATE Borisov.

De volledige selectie:

Doel: Rafael Cabral (Napoli), Neto (Fiorentina), Diego Alves (Valencia)

Verdediging: David Luiz (Paris Saint-Germain), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Miranda (Atlético Madrid), Mário Fernandes (CSKA Moskou), Alex Sandro (FC Porto), Fílipe Luis (Chelsea), Danilo (FC Porto)

Middenveld: Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg), Romulo (Spartak Moskou), Fernandinho (Manchester City), Casemiro (FC Porto), Oscar (Chelsea), Roberto Firmino (TSG Hoffenheim), Willian (Chelsea), Phillipe Coutinho (Liverpool)

Aanval: Neymar (Barcelona), Lucas Moura (Paris Saint-Germain), Luiz Adriano (Shakhtar Donetsk) en Douglas Costa (Shakhtar Donetsk).

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties