Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dunga: 'Of ik Neymar erbij houd? We willen mannen, geen jongens'

Laatste update:

"Neymar heeft een fout begaan, maar als iedereen zo wordt bestraft als hij, zouden we nu met z'n allen thuis zitten", zegt de bondscoach zaterdag. "Maar goed, we willen niet dat ons zaken cadeau worden gedaan dit toernooi. We willen alleen dat de beslissing en de straf eerlijk zijn. Of ik weet hoe we het nu gaan doen? Nee. Ik sta pas acht maanden voor deze groep en heb niet voldoende tijd gehad om te experimenteren. Ik heb niemand kunnen testen."

Dunga laat alles nog even op zich inwerken voor hij knopen doorhakt: wie de aanvoerdersband nu krijgt, wie er op de plek van Neymar zal spelen en of Neymar nog wel deel blijft uitmaken van de groep. "Dat laatste hangt vooral van hem zelf af. Ik wil niet dat hij zijn trieste gevoelens overbrengt op de anderen. Dat kunnen we niet hebben: we willen hier mannen, geen jongens", aldus de bondscoach.

Beroep
Het valt overigens nog te bezien of Neymar helemaal niet meer in actie komt. Dunga maakte tevens bekend dat de Braziliaanse bond van plan is de schorsing van de sterspeler aan te vechten. Mocht dat beroep worden gehonoreerd, dan bestaat de kans dat de strafmaat alsnog wordt bijgesteld. In dat geval kan de bondscoach, mocht zijn elftal de laatste fase van het toernooi bereiken, mogelijk toch nog een beroep doen op Neymar.

-
Moet de bondscoach Neymar erbij houden?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties