Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duo van Chelsea imponeert: 'Ik weet niet of hij de ontbrekende schakel was'

Laatste update:

Higuaín had maar een kwartier nodig om zijn doelpuntenaccount in Engeland te openen. Op slag van rust maakte Hazard er 2-0 van vanaf elf meter; in de tweede helft zorgde de Belg voor de 3-0 en de Argentijn voor de 4-0. Het slotakkoord kwam van David Luiz. Met de overwinning herpakte Chelsea zich van opeenvolgende nederlagen tegen Arsenal (2-0) en Bournemouth (4-0). "Ik weet niet of Higuaín de ontbrekende schakel was. Toen hij hier kwam, zat hij fysiek niet op de top van zijn kunnen. Inmiddels gaat het een stuk beter", zegt Sarri, die Higuaín al kende van hun gezamenlijke periode van Napoli.

Dit bericht bekijken op Instagram

?? Gonzalo Higuain is de eerste speler van Chelsea sinds Mario Stanic in augustus 2000 die tweemaal scoort in zijn eerste thuisduel voor de club in de Premier League #higuain #chelsea #premierleague #cfc #pipita #chelseafc #stamfordbridge #blues

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"De speelstijlen van Eden en Gonzalo sluiten goed op elkaar aan. Daardoor kunnen ze beiden veel gaan scoren", vervolgt Sarri in de Engelse pers. "We moeten er wel voor zorgen dat we in de toekomst geen nederlaag nodig hebben om extra gemotiveerd te zijn. We moeten werken aan onze consistentie en onze mentaliteit. Vandaag waren we heel gemotiveerd, maar we moesten ook wel reageren na de 4-0 nederlaag in de vorige wedstrijd. Onze motivatie moet elke wedstrijd hetzelfde zijn."

Hazard spreekt na afloop van 'een van de beste wedstrijden van het seizoen' van Chelsea. "Ik denk dat Sarri blij is, want hij wilde een reactie zien van ons en die hebben we gegeven. Higuaín is nieuw in de ploeg, maar hij weet wat de manager eist. Hij is een geweldige spits die veel doelpunten kan gaan maken. Het voetbal is anders in Engeland dan in Italië en Spanje, maar hij heeft de kwaliteit", zegt Hazard tot slot over de Juventus-huurling. Chelsea staat op de vierde plek in de Premier League en neemt het volgende week op tegen Manchester City.

-
Wordt Gonzalo Higuaín een succes bij Chelsea?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties