Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dusan Tadic geeft duidelijk signaal: 'Ja, van mij mag hij daar blijven staan'

Laatste update:

De oefenmeester van Ajaz wilde meer zekerheid achterin en koos voor Blind, die de voorbije wedstrijden als middenvelder acteerde. "Hij is onze Franz Beckenbauer", zegt Tadic over de rol van Blind, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Hij zet alles neer en bij hem begint de opbouw van ons spel. Ja, van mij mag hij daar blijven staan."

In the Zone | Tadic: 'Het is altijd lastig, want deze ploeg verdedigt met elf man'

Tadic was volgens de krant minder uitgesproken toen de aanvaller werd gevraagd of Edson Álvarez en Lisandro Martinez ook de komende weken samen op het middenveld moeten spelen. "We misten nu met Donny van de Beek ook een belangrijke middenvelder. We hebben veel opties en krijgen nu meer tijd om naar elkaar toe te groeien. Het zijn wel winnaars, onze jongens uit Zuid-Amerika."

"Ik moet ook de KNVB bedanken. Omdat we afgelopen weekeinde niet hoefde te spelen, hebben we een week met dit team op de training kunnen oefenen", aldus Tadic, die wel baalt dat zondag een duel met Sparta Rotterdam wacht. "Weer op kunstgras, net als onze laatste competitiewedstrijd tegen VVV. Veel spelers van ons hadden na die wedstrijd dagen last van pijntjes. Nederland is een rijk land. Stop nu eens met dat kunstgras."

Meer nieuws

Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
40
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
23
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20
AC Milan geeft zege in afscheidsduel Giroud en Pioli in slotfase helemaal weg
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties