Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dusan Tadic krijgt een vier van NRC Handelsblad tegen Willem II

Laatste update:

De theater- en televisiemaker annex schrijver roept in herinnering dat Tadic van L'Équipe een tien kreeg na de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid (1-4 zege) in het Santiago Bernabéu. "Van de Nederlandse krant NRC krijgt Dusan Tadic voor zijn spel tijdens de bekerfinale een schamele vier. Voor straf. In de hoop dat het helpt voor de komende wedstrijd", schrijft De Jong. "Maar één keer liet Tadic in de bekerfinale zijn klasse zien. Hij gaf de beslissende voorzet waar het eerste doelpunt uit voortkwam. Alle verdedigers leken uit eerbied van de perfecte bal af te blijven."

Het was 'een typische Tadic-pass', aldus de columnist: diagonaal, loepzuiver, hard maar niet té hard, strak maar niet té strak. "Dat was het dan. Tadic gaf de rest van de wedstrijd niet thuis. Dan komen de slechte trekjes in hem boven. Overdreven vallen, pijn hebben waar geen pijn is, cynisch klappen na een beslissing van de scheidsrechter en een neplachje als hij van dichtbij een bal over het doel knalt", somt De Jong op.

"Tadic is een winnaar. Een winnaar die niet tegen verlies kan. Het is dát fanatisme dat hem drijft en het is ook die instelling die hij verlangt van zijn medespelers. Hij heeft gif in Ajax geïnjecteerd: alleen het beste is voldoende", merkt De Jong op. 'Na een paar mislukte acties' werd Tadic in minuut 72 gewisseld. "Tergend langzaam sjokte hij van het veld. Alle supporters van Willem II wilden hem hoogstpersoonlijk een schop voor zijn donder geven. Ook dat is Tadic; professioneel pesten en zuigen."

KNVB Beker
Willem II
0 - 4
Ajax
Welk cijfer verdient Dusan Tadic voor zijn optreden tegen Willem II?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties