Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dusan Tadic promoveert met Servië; Zweden degradeert naar Divisie C (!)

Laatste update:

Noorwegen - Servië 0-2
Noorwegen had zich afgelopen zaterdag al kunnen verzekeren van promotie naar Divisie A, maar ging met 2-1 onderuit in Slovenië. Servië won die avond met 4-1 van Zweden, waardoor Noorwegen en Servië (beide tien punten) eerste en tweede stonden voorafgaand aan het treffen op dinsdagavond. Bij de Noren begonnen voormalig Eredivisie-spelers Fredrik Aursnes en Alexander Sörloth in de basis, terwijl in de spits uiteraard Erling Braut Haaland stond. Namens Servië begonnen onder meer Ajacied Dusan Tadic en voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic aan de wedstrijd.

Servië kwam vlak voor rust op voorsprong via Juventus-spits Vlahovic: Tadic stuurde Kostic diep aan de linkerkant. Laatstgenoemde gaf de bal laag voor en Vlahovic tikte de bal in de korte hoek langs doelman Örjan Nyland. In de 54ste minuut verdubbelde Servië de score, toen Mitrovic de bal op aangeven van Ivan Ilic in de korte hoek schoot: 0-2. Noorwegen wist ook in het vervolg van de wedstrijd niet meer tot scoren te komen, waardoor Slovenië betrekkelijk eenvoudig promotie naar Divisie A veiligstelde.

Zweden - Slovenië 1-1
Zweden begon de wedstrijd tegen Slovenië met slechts drie punten: alleen op bezoek bij Slovenië wisten de Zweden weten te winnen (0-2). Slovenië startte het duel met vijf punten, en wist zodoende dat het aan een gelijkspel genoeg had om zich te handhaven in Divisie B. Na een klein half uur kwamen de bezoekers op prachtige wijze op voorsprong, toen Benjamin Sesko een lange bal à la Van Basten op het EK 1988 binnen volleerde. Zweden kwam vlak voor rust op gelijke hoogte via Emil Forsberg, die na een fraaie rush vanaf de middellijn de bal achter doelman Jan Oblak schoof. In de tweede helft domineerde Zweden, maar wist het niet meer te scoren. Degradatie naar Divisie C van de Nations League bleek onafwendbaar.

Meer nieuws

Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
0
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
8
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
4
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties