Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dusan Tadic trots: 'Ik heb nog nooit een speler zich zo zien ontwikkelen'

Laatste update:

"Als je kijkt hoe Donny was toen ik net binnenkwam bij Ajax (in de zomer van 2018, red.) en kijkt naar de speler die hij nu is, is er een wereld van verschil", is Tadic lovend in de officiële podcast van zijn werkgever. "Ik heb nog nooit een speler zich zo zien ontwikkelen. Zijn werkethiek is er ook enorm op vooruitgegaan. Ik ben er trots op dat hij op deze manier is gegroeid en ik weet zeker dat hij het goed zal gaan doen bij Manchester United."

Ten Hag over Dest: 'Toch mooi dat er zoveel belangstelling is voor spelers Ajax'

Tadic wordt binnen Ajax geroemd vanwege de invloed die hij uitoefent in de kleedkamer. Voor de aanvoerder is het echter niet meer dan normaal dat hij probeert om zijn houding en mentaliteit over te brengen op zijn ploeggenoten: "Dat is iets dat in mijn land al op jonge leeftijd meegegeven wordt. Ze probeerden je uit te leggen dat alles belangrijk is: zelfs als je een potje aan het kaarten bent, moet je een manier proberen te vinden om te winnen", legt de Serviër uit.

"Zo creëer je een winnaarsmentaliteit. Als een van de meest ervaren spelers probeer ik de jonge jongens uit te leggen dat ze er elke dag alles aan moeten doen om te winnen. Ik probeer hierin ook voor iedereen een voorbeeld te zijn. Ik wil dat het team altijd op mij kan rekenen: tijdens de momenten dat het makkelijk gaat, maar zeker ook tijdens de moeilijke momenten", sluit hij af. Ajax speelt zondagmiddag zijn tweede Eredivisie-wedstrijd van het seizoen tegen RKC Waalwijk. Het eerste duel werd afgelopen weekend nipt gewonnen van Sparta Rotterdam.

Denk jij dat Donny van de Beek gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties