Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dusan Tadic vol ongeloof: 'Ik kan mezelf toch niet van het veld toveren'

Laatste update:

Tadic heeft weinig begrip voor de beslissing. "Ik zou hinderlijk buitenspel hebben gestaan en Courtois hebben gehinderd. Maar ik kan mezelf toch niet van het veld toveren", vertelde de aanvaller van Ajax in gesprek met De Telegraaf. "Volgens mij is het gewoon een doelpunt." De UEFA legde op Twitter uit waarom het doelpunt van Tagliafico was afgekeurd. "De scheidsrechter zag op de beelden dat Tagliafico's ploeggenoot Dusan Tadic buitenspel stond en de doelman hinderde, waardoor het voor de keeper onmogelijk was om bij de bal te komen. Die visie werd gedeeld door de VAR en daarom werd het doelpunt terecht afgekeurd en volgde er een vrije trap vanwege buitenspel."

Het was niet het enige waar Tadic na afloop van baalde. "Jammer is ook dat we in de eerste helft te veel kansen onbenut hebben gelaten. Real Madrid kreeg maar twee goede mogelijkheden, maar scoorde wel tweemaal. Dat was het verschil." Real Madrid profiteerde van de VAR-beslissing door in de 59e minuut op voorsprong te komen via Karim Benzema. Hakim Ziyech maakte een kwartier voor tijd weliswaar de gelijkmaker, maar Marco Asensio bezorgde Real in de 87e minuut de overwinning.

"Ik snap dat mensen niet begrijpen dat we tegen Real zo goed spelen en het tegen Feyenoord en Heracles Almelo hebben laten liggen", erkende Tadic. "Dat mag ook niet, al is voetballen in deze ambiance wel heerlijk." Voor de Serviër was een rol als beweeglijke aanvalsleider weggelegd. Hij genoot van zijn rol en zag hoe David Neres op de flanken een goede wedstrijd speelde. "Hij is een geweldige speler. Ja, zo zouden we ook vaker in de competitie kunnen spelen."

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties