Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duurste aankoop ooit van Chelsea beleeft rampjaar: 'Het was een martelgang'

Laatste update:

"Het is een erg moeilijk jaar geweest voor mij en voor heel Chelsea. Ik heb een extreem moeilijk jaar gehad, het was bijna een martelgang. Maar het begon prachtig, ik maakte doelpunten en iedereen hield van mij. Alles is nu echter anders. Mensen spreken mij aan op straat zonder dat ze weten wat ik doorgemaakt heb, de enige mensen die het weten zijn mijn vriendin en mijn familie", begint hij over zijn aanhoudende blessureleed. "Ik wilde doorspelen, ik wilde doelpunten blijven maken. Daar ben ik echter niet in geslaagd en wat ik op medisch gebied allemaal doorgemaakt heb is moeilijk te omschrijven."

"Ik ben een aantal keer naar Duitsland geweest om een behandeling te ondergaan waarbij ze me in mijn rug prikten. Dat deed enorm veel pijn, maar ik moest weer terug naar Londen om de dag erna te trainen. Ik kon niet presteren en voor de wedstrijd tegen West Ham United werd me ook nog verteld dat ik vader zou worden. Ik kon me toen niet bewegen. Ik heb de dokter verteld dat hij mij moest injecteren en sindsdien is het allemaal misgegaan. Als je geblesseerd bent, ben je geblesseerd. Punt. Ik heb geprobeerd om door te spelen, door te gaan, maar het kon niet."

"Ik heb enorm veel geleerd van dit jaar, van alle pijn. Er waren dagen dat ik terugkwam van een wedstrijd of een training en er niet meer tegen kon. Het kon zijn dat ik gewoon aan het eten was of in de auto zat en opeens verzengende pijn in mijn rug en zitvlak voelde. Ik moest dan stoppen door de pijn. Het bleef maar terugkomen, de pijn ging niet weg en ik moest mezelf twee of drie keer per dag een injectie geven", gaat Morata, die echter wel hoopt aankomende zomer van de partij te zijn op het WK, verder. "Ik zou het geweldig vinden om naar Rusland te gaan en we kunnen dit seizoen ook nog een prijs winnen met Chelsea, de FA Cup heeft hier veel waarde."

Denk jij dat Álvaro Morata in de toekomst zijn waarde voor Chelsea nog gaat bewijzen?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties