Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Duurste AC Milan-verdediger sinds Nesta wordt met de dood bedreigd'

Laatste update:

In Anzio, een gemeente in de provincie Rome, is met graffiti een hatelijke tekst op de muur van het huis van Romagnoli's ouders opgetekend. 'Romagnoli laziale, presto il tuo funerale' , valt er te lezen. Dat kan vertaald worden als: 'jij, speler van Lazio, binnenkort krijg je je begrafenis.' Even verderop staat de tekst 'Romagnoli als Zanardi'.

Dat is een verwijzing naar voormalig Formule-1-coureur Alex Zanardi, die in september 2001 na een crash zijn benen verloor. Ook op social media wordt de twintigjarige stopper bedreigd. Romagnoli haalde zich de woede van Roma-fans vooral op de hals door op social media in een tenue van rivaal Lazio te poseren. Met een transfersom van 25 miljoen euro is Romagnoli overigens de duurste Milan-verdediger sinds Alessandro Nesta.

Nee, niet alle fans van AS Roma zijn blij met de transfer van Alessio Romagnoli naar AC Milan. Deze tekst is te zien bij het huis van Romagnoli's ouders... #lazio #anzio #verdediger #25miljoen #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Alessio Romagnoli gaat slagen bij AC Milan?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
7
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties