Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Duurste Belgische aankoop ooit kan op 'concrete Eredivisie-interesse' rekenen'

Laatste update:

De coronacrisis en de problemen bij Standard hebben echter mogelijk grote invloed op deze plannen. Les Rouches kregen onlangs van de Belgische bond te horen dat zij geen licentie krijgen voor volgend seizoen vanwege financiële malversaties en de twee partijen ontmoeten elkaar binnenkort bij het Belgische Arbitragehof voor Sport voor een vervolg van de kwestie.

Het Nieuwblad meldt woensdag dat Vanheusden mogelijk in de aankomende transferperiode verkocht gaat worden om financiële ademruimte te creëren en de Belgische krant rept, zonder specifieke clubs te noemen, over 'concrete interesse' uit Nederland. Naast de belangstelling vanuit de Eredivisie zijn ook binnenlandse concurrenten van Standard en clubs uit Italië en Spanje in de markt voor Vanheusden.

Vanheusdens vader Johan Vanheusden, zelf oud-voetballer, houdt zich in gesprek met bovengenoemde krant op de vlakte over de geruchten: "Dit overvalt me. Of het een optie is? Dat hangt ervan af. Wat wil Standard? Hebben ze straks een licentie? Daar zal Inter ook naar kijken. Ik was niet aanwezig bij de onderhandelingen, maar ik denk dat er een gentlemen's agreement is tussen Standard en Inter. Met geldzaken bemoei ik me nooit, maar als Zinho bij Standard blijft voetballen, zal hij de gelukkigste mens ter wereld zijn. Het klopt wel dat er verschillende ploegen interesse tonen. Vooral in Italië, maar op namen ga ik niet in."

Denk jij dat Zinho Vanheusden volgend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
9
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
16
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties