Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duwende voetbalvader gaat viraal: 'Hij struikelde over zijn eigen voeten'

Laatste update:

Hatfields zoon Osian bracht met de hulp van zijn vader redding. In de rebound moest het jongetje alsnog vissen. Een wijze les, zo meent Hatfield. "Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van de tegenstander, waardoor hij verveeld raakte en niet oplette. Ik riep hem op te letten. Hij liep vervolgens naar mij toe, precies op het moment dat er op doel werd geschoten. Ik wilde hem daar slechts voor behoeden", laat de voetbalvader weten in een interview met The Sun.

Hatfield junior viel na de duw van zijn vader omver. "Hij struikelde over zijn eigen voeten, hij is een beetje onhandig", lacht senior. Osian moest uiteindelijk viermaal vissen, waardoor zijn ploeg Bow Street Magpies met 4-2 verloor. "Hij schaamde zich een beetje, maar hij wil zich graag herpakken. Hij speelt pas zes weken voetbal."

Jeugtrainer Amlyn Ifans moest hard lachen om het incident, zo laat hij weten aan de BBC. "We lagen allemaal dubbel, dus we hebben niet eens gezien dat de rebound er alsnog in ging. We hebben er met alle ouders nog eens over gesproken en iedereen vond wel grappig, net als Osian zelf."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties