Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dwergkeeper' Vermeer: 'Ik richt me liever op ADO Den Haag, zondag'

Laatste update:

De doelman had in Dortmund enkele knappe reddingen in huis en keerde ook een strafschop van Mats Hummels. "Het ging intuïtief en ik dook bijna nog te ver naar de hoek", keek hij in gesprek met het Algemeen Dagblad terug op de wedstrijd van dinsdag. "Daarna begon de gedachte steeds meer te leven dat we een punt gingen pakken, of misschien wel meer, want wij hebben ook aardige kansen gehad. Maar ja, de bal moet er wel in."

"Uiteindelijk duurde de wedstrijd een paar minuten te lang", aldus Vermeer, die in de 87ste minuut alsnog werd verschalkt door Robert Lewandowski. "Maar als we zo blijven spelen, kunnen we het alle tegenstanders moeilijk maken." De volgende wedstrijd in de Champions League die Ajax speelt is thuis tegen Real Madrid; daarna wacht een dubbele ontmoeting met Manchester City.

Meer nieuws

Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
0
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
15
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
13
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
9
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties