Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dybala: 'Dat was de wedstrijd die Ronaldo naar Juventus heeft gestuwd'

Laatste update:

Juventus droomt van de eerste Champions League-triomf sinds 1996. In de afgelopen drie jaar haalde de club tweemaal de finale, maar beide keren verloor la Vecchia Signora. In het huidige seizoen gaat Juventus aan kop in Groep H met zes punten uit twee duels. "Ik zou de Scudetto graag opgeven voor de Champions League. Dat was vorig seizoen al zo, maar nu zijn de verwachtingen nog hoger", vertelt Dybala in een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport. "Onze inzet blijft echter om alles te winnen."

"Ik denk niet dat er vorig seizoen een sterkere ploeg was dan Juventus", vervolgt de Argentijnse spelmaker. "Het klopt dat Real Madrid de Champions League won, maar ze toonden niet aan beter te zijn dan wij." De returnwedstrijd tegen Real Madrid in de kwartfinale werd een van de meest besproken duels van het jaar. "Als wij die ronde hadden overleefd, was alles anders geweest. Dan zouden wij de Champions League hebben gewonnen en had iedereen geroepen dat wij de beste waren. Er was geen enkel team sterker dan wij."

Zelf was Dybala er niet bij in Madrid, want hij had een rode kaart gekregen in de thuiswedstrijd tegen Real. "De zege in het Santiago Bernabéu gaf ons vertrouwen en kracht. Mijn ploeggenoten zeiden dat de spelers van Real Madrid elkaar verbaasd aankijken, omdat ze zelden op zo'n manier drie doelpunten hadden geïncasseerd", aldus Dybala. "Dat was de wedstrijd die Ronaldo naar Juventus heeft gestuwd, denk ik. Op dat moment wist hij hoe sterk wij zijn en toen maakte hij zijn keuze. Hij is heel intelligent en ziet dingen eerder dan anderen."

Ronaldo stapte voor honderd miljoen euro over van Real naar Juventus. Hij kwam vooralsnog tot drie doelpunten in zeven competitieduels. Dybala is gecharmeerd van zijn nieuwe ploeggenoot. "Wat ons heeft verrast aan Ronaldo, is hoe gewoon hij is. Als je hem ziet op tv en op sociale media, krijg je een heel ander beeld van hem. In werkelijkheid is hij net als wij allemaal. Hij traint goed, is altijd geconcentreerd, maar grapt ook met iedereen. Hij zei dat zijn Italiaans nu al beter is dan dat van João Cancelo en hij drinkt al mate, zoals wij Zuid-Amerikanen doen."

Hoewel Dybala aangeeft dat Ronaldo net als alle andere spelers is, voegt hij lachend toe dat hij Ronaldo niet tot de categorie 'mensen' rekent. "Messi en Ronaldo doen nog steeds ongelooflijke dingen. Mijn doel is om de beste voetballer onder de mensen te worden. Als het gaat om de andere mensen, ben ik fan van Isco. Hij raakt de bal nooit kwijt. Maar ook Neymar en Kylian Mbappé zijn fantastische spelers." Zaterdagavond gaat Juventus op bezoek bij Udinese. De club uit Turijn maakte in de eerste zeven wedstrijden geen fout.

'Er was vorig seizoen geen sterker team dan Juventus'

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties