Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dybala laat zich overtuigen door Mourinho en kiest voor AS Roma

Laatste update:

"De dagen voordat ik mijn contract tekende zaten vol emoties", erkent Dybala woensdag bij de presentatie in het Stadio Olimpico. "De snelheid en vastberadenheid die Roma toonde heeft echt het verschil gemaakt voor mij. Ik kom bij een club in een opwaartse spiraal terecht, met een sterke fundering voor de toekomst. En het is een voorrecht dat ik met deze trainer mag gaan werken. Als tegenstander heb ik altijd veel waardering gehad voor de sfeer die de fans van Roma meebrachten. Ik kan niet wachten om ze een ode te brengen in dit shirt", aldus de ambitieuze Dybala.

"Paulo's beslissing om aan dit project te beginnen is een bewijs van de geloofwaardigheid van de club en een gevolg van het harde werk dat we samen verrichten om Roma vooruit te helpen", jubelt algemeen directeur Tiago Pinto. "Paulo is een wereldberoemde speler die grote prijzen heeft gewonnen en daardoor wereldwijde bekendheid kreeg. Hij zal die klasse meenemen naar Roma en ik weet zeker dat we met hem in de ploeg nog sterker en competitiever zullen zijn." Dybala zal met rugnummer 21 gaan spelen. De onlangs aangetrokken Nemanja Matic had dat nummer al gekozen, maar de middenvelder gaat nu voor het shirt met rugnummer 8.

Dybala, dinsdagavond aanwezig bij het oefenduel van Roma met Sporting Portugal (3-2 nederlaag) in Portugal, vertrok deze zomer na zeven jaar bij Juventus en had de clubs voor het uitkiezen. De 28-jarige aanvaller werd tijdenlang in verband gebracht met een gevoelige overstap naar Internazionale, maar de club van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries moest eerst verkopen voordat deze aan zijn salariseisen kan voldoen. Het eveneens geïnteresseerde Napoli en AC Milan haakten daardoor eerder al af. Roma besloot echter de stoute schoenen aan te trekken en Dybala een aanbieding te doen van zes miljoen euro salaris op jaarbasis, inclusief bonussen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Dat bedrag ligt volgens La Repubblica flink lager dan de aanvankelijke eis van de 34-voudig Argentijns international. Dybala zou een nettosalaris van zes miljoen euro gegarandeerd verlangd hebben, exclusief één miljoen euro aan eventuele bonussen. Manchester United en Arsenal zouden wél bereid geweest zijn om dat bedrag op tafel te leggen, maar het bleef de afgelopen weken angstvallig stil vanuit Engeland. Roma was in dat opzicht slagvaardiger. Mourinho en technisch directeur Tiago Pinto hadden Dybala tot absolute transferprioriteit gebombardeerd.

Dybala en zijn zaakwaarnemers hadden het voorstel van Roma zondagnacht in beraad, schreef Di Marzio. Maandagochtend maakte de journalist melding van witte rook en twee dagen later zijn de contracten dus getekend. Dybala speelt al sinds 2012 in Italië. Palermo nam de spits annex valse spits destijds over van het Argentijnse Instituto voor 11,9 miljoen euro. Na drie seizoenen besloot Juventus de knip te trekken en 41 miljoen euro voor Dybala neer te tellen. Vanwege de komst van Dusan Vlahovic wilde la Vecchia Signora de Argentijn echter alleen tegen een verlaagd salaris laten aanblijven. Daarom besloot Dybala deze zomer de deur bij Juventus na zeven jaar definitief achter zich dicht te trekken.

Verstandige keuze van Paulo Dybala?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties