Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dybala scoort weergaloos; De Ligt houdt doel schoon tijdens invalbeurt

Laatste update:

Dybala werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Turijn, maar de Argentijnse aanvaller mag zich voorlopig nog altijd speler van Juventus noemen en toonde tegen Triestina op slag van rust zijn kwaliteiten. Dybala creëerde met een fraaie kapbeweging ruimte voor zichzelf, waarna doelman Daniel Offredi met een fraaie lob het nakijken kreeg.

Dybala was zaterdagavond sowieso de opvallendste speler, want hij hielp kort na de onderbreking een strafschop om zeep. Na het verstrijken van het eerste uur werd er volop gewisseld bij Juventus. Dat gebeurde overigens niet door hoofdtrainer Maurizio Sarri, want hij was vanwege griep achtergebleven in Turijn. Ook Cristiano Ronaldo had de reis naar Triëst niet gemaakt, vanwege fysieke klachten.

De Ligt betrad het veld als vervanger van Giorgio Chiellini, die samen met Leonardo Bonucci centraal achterin was begonnen bij Juventus. De international van het Nederlands elftal vormde in het laatste halfuur het hart van de defensie samen met Merih Demiral. De Ligt en Demiral hoefden geen doelpunten te incasseren, waardoor Juventus nipt won. Aaron Ramsey maakte als invaller overigens zijn officieuze debuut voor Juventus.

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
3
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
7
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
29
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties