Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dybala toont provocerende afbeelding nadat Guendouzi hem aanvliegt

Laatste update:

Op de beelden is het niet goed te zien, maar Dybala toonde Guendouzi in de tweede helft klaarblijkelijk zijn scheenbeschermer met daarop een afbeelding van Argentinië met de wereldbeker, die in 2022 ten koste van Frankrijk werd veroverd op het WK in Qatar. Dat gebeurde overigens nadat Guendouzi Dybala was aangevlogen.

Meer: AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli

Guendouzi was woedend en vloog Dybala aan, waarna de vlam in de pan sloeg. Beide kemphanen kregen overigens geen gele kaart voor het incident in de 65ste minuut. Roma won de Derby della Capitale met 1-0 dankzij een rake kopbal van Gianluca Mancini net voor rust.

Dybala werd in de WK-finale van 2022 overigens als invaller gebruikt. Guendouzi bleef de gehele eindstrijd in Qatar op de bank zitten. Argentinië en Frankrijk maakten er een ware thriller van en het waren de Argentijnen die na de 3-3 eindstand na 120 minuten de strafschoppen beter namen en dus de wereldtitel in de wacht sleepten.

Dybala vaker provocerend


Dybala kwam eind februari ook al negatief in het nieuws. De dertigjarige Argentijn kon het via Instagram niet laten om zich meermaals te uiten over de zege van Roma op Feyenoord in de tussenronde van de Europa League.

Feyenoord plaatste via het medium een bericht over de uitslag (1-1, 4-2 na strafschoppen) van de Europese kraker, waaronder Dybala met zijn geverifieerde account vijf lachende emoticons reageerde. De linkspoot trok zijn reactie vervolgens razendsnel terug, maar de screenshots waren overal op het internet te vinden.

Ook via zijn eigen Instagram Stories richtte Dybala zich tot het uitgeschakelde Feyenoord. Daarbij kreeg de Argentijnse wereldkampioen de voorzet van zijn huidige werkgever via een prikkelende post op Instagram.

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
7
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties