Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dylan Vente: 'Ik heb wel wat plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer'

Laatste update:

"Natuurlijk wil je spelen", erkent de negentienjarige spits in gesprek met FOX Sports. "Het is afwachten omdat er een nieuwe trainer komt. Ik heb wel wat plannetjes gemaakt met mijn zaakwaarnemer. We zien komend seizoen wel wat er gebeurt." Presentator Jan-Joost van Gangelen geeft vervolgens aan dat Vente twee opties heeft: verhuurd worden of een afspraak maken met Feyenoord aangaande zijn perspectief. "Ja, het is precies zoals je zegt."

Voor het eerst sinds 16 december 2018 (0-2 nederlaag tegen Fortuna Sittard) had de jeugdexponent een basisplaats in het eerste. Hij moest even wennen en vond het lastig om weer in het ritme te komen. "Gelukkig heb ik vandaag een doelpunt kunnen meepikken. In de wedstrijden waarin ik voor het eerste mag spelen, wil ik alles laten zien wat ik heb, Gelukkig is het vandaag wel goed gegaan."

"Op de bank zitten is nooit leuk", erkent Vente, die in de winter niet verhuurd mocht worden. "Nee, dat was niet de afspraak. Ik leer hier ook veel van Nicolai (Jörgensen, red.) en Robin (van Persie) en ik praat ook veel met Robin. Ik bekijk beelden van hem en daar leer ik veel van. Wedstrijdritme is natuurlijk het belangrijkst en je wilt veel voetballen, maar dat is nu niet het geval."

-
Moet Feyenoord Dylan Vente volgend seizoen verhuren?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties