Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dynamo Moskou laat overbodige ex-PSV'er thuis tijdens trainingskamp

Laatste update:

Ook verdediger Vladimir Granat en aanvaller Aleksandr Prudnikov hebben geen toekomst meer bij Dynamo. "Ze hebben twee maanden de tijd om een nieuw team te vinden en waarom zou hen dat niet lukken? Het zijn goede spelers en er liggen aanbiedingen", zegt sportief directeur Guram Adzhoev in gesprek met Sovsport. De 29-jarige Manolev speelde voor Dynamo veertien officiële wedstrijden en daarin kwam hij tot één doelpunt. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2017.

39-voudig international Manolev kwam eerder uit voor onder meer PSV en Fulham. Ook Balázs Dzsudzsák gaat Dynamo mogelijk verlaten. De aanvaller heeft nog maar een contract tot en met 31 december 2015 en staat open voor een transfer. Dynamo-directeur Adzhoev heeft bevestigd dat Lazio zich voor de Hongaar heeft gemeld, maar dat er wel 'een bepaald bedrag' op tafel moet komen. Dzsudzsák werd eerder nog in verband gebracht met Borussia Dortmund.

Zou Lazio een goede club zijn voor Balázs Dzsudzsák, denk je?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties