Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dynamo Moskou smeert PSV eerste verlies in Eindhoven aan

Laatste update:

Voor PSV stond plaatsing voor de volgende ronde dus niet meer op het spel; de ploeg van trainer Phillip Cocu speelde alleen nog voor de winstpremie (200.000 euro) en de Nederlandse punten voor de coëfficiëntenlijst. PSV begon niet in de sterkste opstelling (zo zaten Georginio Wijnaldum, Luuk de Jong en Jeffrey Bruma op de bank), maar de Eindhovenaren werkten een alleraardigste eerste helft af. Florian Jozefzoon stuitte op keeper Anton Shunin, Jurgen Locadia kwam net niet bij de bal, diezelfde Locadia schoot naast en dat deed Memphis Depay ook.

Voldoende kleine kansen dus voor PSV en omdat de Moskovieten zich ook niet verstopten was de wedstrijd het aanzien zeker waard. Zo probeerde spits Kevin Kuranyi het met de hand en werd Remko Pasveer getest door venijnige schoten van William Vainqueur en Balázs Dzsudzsák. Zeven minuten voor rust kreeg Dynamo Moskou (zonder de geblesseerde Alexander Büttner) de grootste kans van de eerste helft: Artur Yusupov kopte op de paal en Kuranyi schoot de rebound naast.

Na rust hielden beide partijen de rijen gesloten en voor Phillip Cocu was dat het sein om De Jong de dug-out uit te sturen. Hoewel PSV wat meer van de bal zag, waren de kansjes voor de bezoekers. Douglas kopte recht op Pasveer af en diezelfde Pasveer stopte, met dank aan Nicolas Isimat-Mirin, een inzet van invaller Aleksei Ionov. Ook met De Jong inmiddels in het veld (voor Depay) stichtte PSV nauwelijks meer gevaar, al kopte Karim Rekik uit een hoekschop recht op de benen van keeper Shunin.

Het duel leek dood te bloeden, maar in de slotfase mocht Wijnaldum ook nog even invallen van Cocu. De eerste aanvoerder van PSV was direct gevaarlijk: na een heerlijke pass van Jetro Willems liet hij de bal tegen de paal hobbelen. Vlak voor tijd leek Pasveer een punt te redden door Ionov van scoren te houden, maar diezelfde Ionov scoorde in blessuretijd alsnog.

Panathinaikos - Estoril 1-1
Panathinaikos en Estoril waren in de groep van Dynamo Moskou en PSV al uitgeschakeld en voor beide partijen stond dus niet meer dan de eer en de winstpremie op het spel. Panathinaikos kon ook nog op gelijke hoogte komen met Estoril in de rangschikking, wat ervoor zorgde dat de Grieken het wel probeerden. Tien minuten na rust opende Marcou Karelis de score voor de thuisploeg, maar vlak voor tijd tekende Kléber namens de Portugezen voor de gelijkmaker. Dat zorgde ervoor dat Estoril als derde is geëindigd in de groep.

-
Denk je dat PSV ver kan komen in de Europa League?

Meer nieuws

Scouts van Ajax, AC Milan en Bayern München zaten op tribune voor 4 toptalenten
0
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
12
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
8
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties