Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dzeko liep transfer naar Chelsea mis: 'Ik ben niet geïnteresseerd in geld'

Laatste update:

"Nu kan ik hier ook in de halve finales spelen", zegt de 32-jarige Dzeko voor de camera van Mediaset. "Ik ben niet geïnteresseerd in geld. Het was niet makkelijk, maar ik ben gebleven om dit soort wedstrijden te spelen. Ik ben gelukkig en ik denk dat de club dat ook over mij is."

PRACHTIG! Ook als je de goal van Kostas Manolas ASR al gezien hebt, is het bekijken van deze video met uitzinnig Engels commentaar?? beslist de moeite waard ?

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 11 april 2018

"Dit kun je je eigenlijk niet voorstellen", doelt Dzeko op de romantada tegen Barcelona. "Het was ongelooflijk, bizar. Ik weet niet eens hoe ik het moet beschrijven. We hebben het geflikt terwijl echt niemand in ons geloofde. Wij moesten er natuurlijk wel in blijven geloven en dat deden we ook al vóór de wedstrijd."

"We wisten dat we tegen een van de grootste ploegen op aarde speelden. Het eerste doelpunt heeft ons veel geholpen, we konden daardoor blijven drukken en met de fans achter ons hebben we het gedaan. We hebben het samen gedaan", aldus Dzeko, die dit seizoen op twintig doelpunten en zes assists in 41 officiële wedstrijden staat.

-

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
8
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
18
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties