Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dzsudzsák blijft PSV gewoon trouw: 'Ik wil lang blijven en succes boeken'

Laatste update:

De 24-jarige Oost-Europeaan zette begin dit jaar zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2015. Met PSV moet hij opnieuw een jaar wachten op de landstitel. Zo veel was zondag na de voorlaatste speelronde zeker. "We hebben echter nog wel een goede kans op het bereiken van de Champions League. De tweede plaats is geen titel, maar wel heel belangrijk", aldus Dzsudzsák.

PSV moet die tweede plek over twee weken bij FC Groningen overigens veiligstellen zonder haar assistskoning; die is dan geschorst. De Hongaar kreeg zijn vijfde gele kaart van het seizoen voor een fopduik. "Ik denk dat de scheidsrechter daarmee wel gelijk had, ik ging iets te vroeg vallen. Ik kan nu alleen nog maar trainen en de ploeg aanmoedigen in Groningen. Na Dusan Tadic heeft Dzsudzsák de meeste assists geleverd in de Eredivisie; elf stuks. Daarnaast was de PSV'er ook goed voor zestien doelpunten gedurende dit seizoen. Dat zijn er meer dan in zijn derde (veertien), tweede (elf) en eerste (drie) halve seizoen.

Dat Balázs Dzsudzsák bij PSV blijft, is

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties