Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dzsudzsák is een optie, maar ik heb geen idee of het ook goed komt'

Laatste update:

Dzsudzsák speelde in het Midden-Oosten voor Al-Wahda en zoekt inmiddels naar nieuw emplooi. Fortuna raakte onlangs twee aanvallers kwijt en wil zich daardoor nog graag versterken. Gavin Vlijter liep vorige week een zware knieblessure op, terwijl José Bandez vertrok omdat hij niet goed genoeg werd bevonden."Er zijn nog heel veel opties", stelt Hofland na de 2-3 overwinning van Fortuna op NAC Breda.

"Er zijn een aantal werkloze spelers, onder wie hij. Maar wij zijn bezig met de wedstrijd en we hebben een technisch manager die zich bezighoudt met de spelers", maakt de oud-verdediger duidelijk. "Zijn naam is natuurlijk voorbijgekomen. Het is een optie, maar ik heb geen idee of het ook goed komt." De vleugelaanvaller is geen onbekende in de Eredivisie, want hij droeg tussen 2008 en 2011 het shirt van PSV

Fortuna boekte in Breda de eerste overwinning sinds de rentree in de Eredivisie. De Limburgers verlieten de degradatiezone en staan nu op vijf punten. "Ik zag ontlading bij de ploeg", vertelt Hofland. "Ze hebben de afgelopen wedstrijden ook gestreden voor een overwinning, maar nu belonen we onszelf een keer. Dat is fijn. Op de wedstrijd tegen ADO Den Haag (3-1 nederlaag) na, waren we steeds dicht bij een punt of drie punten. Dan is het wel lekker om nu met drie punten van het veld te stappen."

Het tweede doelpunt van Fortuna zal nog lang in het hoofd van NAC-keeper Benjamin van Leer rondspoken. Hij liet de bal glippen na een schot van Achmed El Messaoudi van buiten het strafschopgebied. "Ik neem hier mijn verantwoordelijkheid voor", aldus Van Leer bij FOX Sports. Dit is een bal die je vijftig keer per dag op de training krijgt en dan pak je hem vijftig keer. Dit mag mij niet overkomen en het is gewoon slecht."

-
Denk je dat Balázs Dzsudzsák opnieuw een sensatie zou worden in de Eredivisie?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
8
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties