Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Earnest Stewart volgt John de Jong bij PSV op als technisch directeur

Laatste update:

"We hebben de tijd genomen om te zoeken naar iemand met brede en internationale ervaring", legt algemeen directeur Marcel Brands uit op de clubsite van PSV. "Earnest past met zijn verleden en huidige rol perfect in dit profiel. Daarom zijn wij ontzettend blij dat hij per 1 maart ons directieteam komt versterken." Stewart laat op de website van de Amerikaanse voetbalbond weten blij te zijn met zijn aanstaande overstap naar PSV. "Toen de kans zich voordeed om terug te keren naar Nederland voor deze interessante en uitdagende rol, kon ik deze niet laten lopen."

Stewart beëindigde zijn carrière als profvoetballer in 2005 en kwam uit voor onder meer VVV-Venlo, Willem II, NAC en DC United. Daarnaast speelde hij 101 interlands en 3 WK's voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. Na zijn voetbalcarrière werd Stewart technisch directeur bij VVV-Venlo, NAC Breda, AZ en in 2015 bij Philadelphia Union in de Verenigde Staten. In 2018 trad hij in dienst bij de Amerikaanse voetbalbond als Algemeen Manager en in 2019 promoveerde hij tot directeur voetbalzaken.

Stewart was ook bij de KNVB in beeld voor de functie directeur topvoetbal, zo bevestigden bronnen bij de voetbalbond in februari vorig jaar aan De Telegraaf. Stewart zou de KNVB echter nul op het rekest hebben gegeven. Eerder deze maand maakte de KNVB bekend dat Nigel de Jong de nieuwe directeur topvoetbal werd.

Meer nieuws

Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
0
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
13
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties