Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen

Laatste update:

Gonçalo Ramos, Kang-In Lee, en Bradley Barcola moesten bij absentie van Mbappé voor de doelpunten zorgen bij PSG, dat vorige week werd uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League. Het ontbreken van de vertrekkende sterspeler had bepaald geen negatieve gevolgen voor de bezoekers uit Parijs.

Fabián Ruiz wist Barcola te bereiken binnen de zestien en de aanvaller rondde bekwaam af in de verre hoek. Farioli was duidelijk niet tevreden over het gebrekkige verdedigen van zijn ploeg. Luttele minuten later sloeg PSG weer keihard toe. Yoram Zague schoot van dichtbij raak na een knappe actie op de linkerflank van de uitblinkende Barcola.

Nice gaf zich niet zomaar gewonnen en verkleinde de achterstand na een halfuur spelen. Mohamed-Ali Cho schoot uiteindelijk knap raak in de bovenhoek, na gepruts bij PSG in de opbouw. De hoop bij de thuisclub was terug, al bleef de kampioen uit Parijs gevaarlijk op de counter. Barcola schoot net naast en raakte ook nog de paal.

De brigade van Farioli moest een kwartier voor het einde een nieuwe tegenslag incasseren. Linksback Melvin Bard ontving een directe rode kaart vanwege een harde overtreding. Barcola raakte kort nadien de paal, waardoor Nice in leven bleef. PSG slaakte een zicht van verlichting toen Hicham Boudaoui in de 83e minuut maar net naast kopte.

De slotfase in Nice was zeer aantrekkelijk, met kansen voor beide doelen. De ingevallen Marco Asensio werd ver in blessuretijd nog van scoren afgehouden door doelman Marcin Burka. De zege van PSG kwam ondanks de spannende slotfase niet meer in gevaar. De kampioen heeft nu 21 keer gewonnen in de Ligue 1 en sluit het seizoen zondag af op bezoek bij FC Metz. Nice moet de vierde plaats en een Champions League-ticket definitief overlaten aan nummer vier Stade Brest.

Meer nieuws

Rentree van Joshua Brenet kwestie van tijd: 'Een uitstekende speler'
1
Feyenoord-target Priske klaar voor volgende stap: 'Niet één speler ontevreden'
1
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM komend seizoen!
0
Belangrijke eis wordt ingewilligd: Kuijt gaat Pro League in met Beerschot
12
Marijn Beuker noemt twee voormalig Ajax-spelers als type dat Farioli zoekt
16
'AC Milan hikt aan tegen 'maximale commissie' voor makelaar van Zirkzee'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties