Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ebecilio lijkt plek El Hamdaoui in Ajax-basis in te vullen bij Klassieker

Laatste update:

"Ik vond dat ik het erg goed vanaf had gebracht", zei Ebecilio vorige week na zijn debuut tegen de Arnhemmers, een duel dat met 1-0 gewonnen werd. "Het is heerlijk om met zulke jongens te spelen. Je ziet echt dat het een paar stappen hoger is dan in Jong Ajax. Ik ben heel tevreden. Het smaakt naar meer. Ik zal extra mijn best gaan doen op de training en ik wil mezelf bewijzen."

Frank de Boer haalde Ebecilio vorige week na zeventig minuten spelen naar de kant en bracht toen een andere jonge Ajacied, Aras Özbiliz, voor hem binnen de lijnen. Zaterdag maakt De Boer zijn selectie voor de wedstrijd tegen Feyenoord definitief bekend.

-
Lorenzo Ebecilio is geschikt om in de basis te beginnen tegen Feyenoord

Meer nieuws

Juventus neemt keiharde beslissing en ontslaat Allegri op staande voet
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
6
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties