Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Echte professional' verlaat Feyenoord: 'Fantastische tijd gehad'

Laatste update:

"De cultuur hier heeft me verder gevormd als mens. Vooral het kampioenschap is een hoogtepunt dat ik nooit meer zal vergeten. Feyenoord heeft zich altijd correct naar mij opgesteld en ook nu weer bij het mogelijk maken van deze overstap. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en kan met een voldaan gevoel vertrekken", laat de routinier weten op de site van de Rotterdammers.

Technisch directeur Martin van Geel gunt El Ahmadi de overstap: "Hij is een echte professional die zich altijd met volle overgave heeft ingezet voor Feyenoord. Bij zijn contractverlenging in 2017 hebben we gezegd ons correct en welwillend op te stellen wanneer een kans als deze zich in zijn laatste contractjaar zou voordoen. Gezien zijn leeftijd en de fase van zijn carrière die hij nu in gaat, gunnen we hem deze mooie kans en wensen we hem alle succes toe."

In het seizoen 2015/16 pakte El Ahmadi met de KNVB-Beker zijn eerste prijs bij Feyenoord. In het seizoen daarop volgde voor El Ahmadi het hoogtepunt met de winst van de landstitel en de onderscheiding als Voetballer van het Jaar. Vorig seizoen won El Ahmadi met Feyenoord ook nog de Johan Cruijff Schaal en voor de tweede keer de KNVB-Beker.

Verwacht jij dat Karim El Ahmadi zijn carrière beëindigt in het Midden-Oosten?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
25
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties