Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Echtgenote Lewandowski: 'Wat ik hem te eten geef? Dat is geheim'

Laatste update:

Anna Lewandowska, de echtgenote van de scherpschutter, zat dinsdag op de tribune in de Allianz Arena en genoot van wat ze haar man zag doen. "Schat, deze wedstrijden beginnen een beetje saai te worden", schreef ze bij een foto op Instagram, om er aan toe te voegen dat ze natuurlijk een grap maakte. "Love you, Lewy! Vraag me niet wat ik mijn man voor ontbijt heb gegeven vanmorgen, want dat is topgeheim!", aldus Lewandowska.

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

Sportief directeur Matthias Sammer reageerde ook op de enorme scoringsdrift van de aanvaller van Bayern. "Hij heeft het ritme helemaal te pakken. Hij zat al op een hoog niveau, maar wordt nog iedere dag beter. Robert laat zien dat hij van een buitengewoon niveau is", klinkt het lovend bij Sammer. Aanstaande zondag wacht Bayern een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund, Lewandowski's vorige club.

De Pool speelde er vier jaar en maakte er 74 doelpunten in 131 wedstrijden, alvorens Bayern hem transfervrij binnenhaalde. In zijn eerste seizoen wist Lewy in vier ontmoetingen met Borussia driemaal te scoren; de wedstrijd van komende zondag wordt de eerste keer dit seizoen dat hij zijn oude liefde tegenkomt.

-
Scoort Robert Lewandowski zondag ook tegen Borussia Dortmund, denk je?

Meer nieuws

Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
11
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties