Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ecuador gaat na onvriendelijke slag met Frankrijk naar huis

Laatste update:

Frankrijk had de schaapjes dus al op het droge en de ploeg van bondscoach Didier Deschamps speelde tegen Ecuador alleen nog voor de winst in de groep. Daarnaast was het voor de Fransen zaak om blessures en kaarten te ontlopen, maar die boodschap had Mamadou Sakho blijkbaar niet helemaal begrepen. De mandekker deelde een smerige elleboog uit aan Oswaldo Minda en hij lag later ook in de clinch met Enner Valencia. Bij de eerste actie kwam Sakho bijzonder goed weg zonder kaart, maar mogelijk komt er voor de verdediger op basis van televisiebeelden nog een vervelend gevolg op de actie.

Het was in de eerste helft sowieso een wedstrijd van botsingen, overtredingen en tuimelpartijen, grote kansen vielen er lange tijd eigenlijk niet te noteren. Na 37 minuten was Frankrijk voor het eerst echt dichtbij: Paul Pogba kopte de bal met een boog richting doel, maar zag de sluitpost van Ecuador (Alexander Domínguez) redding brengen. Aan de andere kant was de beste kans voor Enner Valencia, die op prachtige wijze hoog boven de Franse defensie uittorende. Zijn kopbal werd gekeerd door keeper Hugo Lloris.

Het was absoluut geen vriendelijk treffen en dat was het ook na de pauze niet. Even nadat Antoine Griezmann een dot van een kans kreeg (de inzet van de aanvaller werd door keeper Domínguez tegen de paal getikt), ging Antonio Valencia keihard door op de knie en het scheenbeen van Lucas Digne. De linksback van Frankrijk schreeuwde het uit van de pijn en de arbitrage spaarde de middenvelder annex aanvaller van Manchester United niet: rood.

De opdracht van Ecuador, dat met het oog op de stand bij Zwitserland tegen Honduras moest winnen, werd er op die manier niet makkelijker op, maar de Zuid-Amerikanen kregen toch nog een dot van een kans. Via de rappe Enner Valencia werd Cristhian Noboa in stelling gebracht, maar laatstgenoemde miste ook in oog met Lloris. De beste kansen waren nog altijd voor Frankrijk, dat ook meer balbezit had. Karim Benzema speelde echter niet zijn beste wedstrijd en miste een aantal flinke kansen, terwijl keeper Domínguez juist wel een puike partij afwerkte. Bovendien had hij geluk dat de Fransen alles recht op hem af bleven vuren. Daarmee kon hij echter niet voorkomen dat zijn land werd uitgeschakeld.

-
Ik zie Frankrijk als een van de grote kanshebbers op de wereldtitel

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties