Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ecuador grijpt laatste strohalm; Corona toont klasse met akka

Laatste update:

Jesús Corona deed ruim een uur mee en had de mooiste actie van allemaal in huis in Estádio El Teniente. Hij stuurde rechtsback Juan Carlos Paredes na een half uur met een prachtig uitgevoerde akka het bos in, maar de daaropvolgende voorzet leverde niets op. Op dat moment stond het al 0-1 voor Ecuador, want Miler Bolaños had na 25 minuten de score geopend. Hij schoot de bal bij de tweede paal binnen nadat een inzet van Enner Valencia was gesmoord. Het balbezit ging in de eerste helft gelijk op, maar Ecuador was het gevaarlijkst en was na drie minuten ook al dicht bij een treffer geweest.

Spits Valencia knalde van dichtbij op doelman José Corona en de rebound van Renato Ibarra ging er evenmin in; de rechtsbuiten van Vitesse zag zijn kopbal op het dak van het doel belanden. Mexico kon de voorwaartsen moeilijk bereiken, maar had kort voor het Ecuadoriaanse doelpunt wel zelf toe kunnen slaan na gepruts van Paredes. Vicente Vuoso schoof de bal echter net naast. Ecuador kwam na een klein uur op 0-2: Valencia scoorde en strafte op die manier dom balverlies van Juan Carlos Medina af. Van goed voetbal was na rust nauwelijks sprake meer en met name Mexico stelde behoorlijk teleur.

El Tricolor kwam echter toch nog terug in de wedstrijd: nadat Vuoso met een puntertje al een goede kans had gemist, mocht Raúl Jiménez aanleggen voor een strafschop. De spits van Atlético Madrid faalde niet en bracht de spanning dus weer helemaal terug: 1-2. Tot meer was het Mexico van Miguel Herrera echter niet in staat; de betere kansen bleven voor Ecuador. Met name Bolaños had het vizier evenwel niet op scherp staan en daardoor bleef het bij een minimale overwinning voor de geelhemden uit Ecuador. Dat land moet nu de resultaten uit de andere poules afwachten om te weten of men door mag naar de knock-outfase van de Copa América.

-
Een terechte zege voor Ecuador?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
296
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties