Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ED: PSV schrijft aankoop van twaalf miljoen euro nog niet af

Laatste update:

Bruma werd afgelopen week al gelinkt aan een vertrek bij PSV, daar Medipol Basaksehir hem naar verluidt tijdelijk zou willen overnemen van de Eindhovenaren. Het Eindhovens Dagblad stelt echter dat PSV niet van plan is om de 25-jarige buitenspeler nu alweer te verkopen dan wel te laten gaan. Er wordt opgemerkt dat het Bruma niet ontbreekt aan 'goede wil', maar er wordt tegelijkertijd geconcludeerd dat het beter moet in de wedstrijden.

In de eerste seizoenshelft kwam Bruma tot 5 doelpunten en 4 assists in 24 officiële wedstrijden. "De positiviteit van de vleugelspits is bij PSV uiteraard welkom, maar Bruma moet zichzelf vooral als voetballer opnieuw zien te ontdekken. De staf van PSV wil dat hij voor gevaar gaat zorgen via geslaagde acties, assists en goals, maar zijn huidige statistieken stemmen nog net niet enorm droevig", schrijft het regionale dagblad.

"PSV moet Bruma in de bloei van zijn leven zien te 'resetten' en binnen de club is het vermoeden dat dat kan door hem wat minder tactische opdrachten mee te geven en voorin iets meer vrijheden te verschaffen", zo klinkt het over Bruma, die op het veld zo nu en dan getypeerd wordt als 'gelukszoeker'. Er wordt voorspeld dat de vleugelaanvaller onder het bewind van interim-trainer Ernest Faber na de winterstop een nieuwe kans zal krijgen, wat tevens zou moeten resulteren in een plaats in de EK-selectie van Portugal.

Zie jij Bruma nog slagen bij PSV?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties