Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ED: PSV wil Davy Pröpper snel presenteren na akkoord met Brighton

Laatste update:

Het precieze bedrag dat PSV betaalt, weet het Eindhovens Dagblad op dit moment niet. Wel is duidelijk dat de Eindhovenaren en de Engelsen eruit zijn over de te betalen transfersom. Eerder had Pröpper zelf al zijn zinnen gezet op een terugkeer naar de Eredivisie. De middenvelder liet doorschemeren dolgraag te willen terugkeren in het Philips Stadion. Eerder droeg hij tussen 2015 en 2017 al het shirt van PSV. Bovengenoemd dagblad meldt dat er voor Pröpper een meerjarig contract klaarligt in Eindhoven.

PSV plukt Pröpper weg van de bank bij Brighton, waar hij dit seizoen veelvuldig op zat. De negentienvoudig Oranje-international kwakkelde vanaf het begin de jaargang met meerdere blessures en moest sinds hij weer fit is doorgaans genoegen nemen met een plek op de bank. Pröpper had dit seizoen in de Premier League slechts twee keer een basisplaats en mocht vijf keer invallen. Dat staat in schril contrast met zijn eerste drie seizoenen voor Brighton, toen hij telkens minimaal tot dertig competitieduels kwam.

Pröpper speelde vanaf 2015 twee seizoenen voor PSV, dat hem overnam van Vitesse. In Eindhoven pakte de middenvelder in zijn eerste seizoen de landstitel. Normaal gesproken wordt hij de vijfde zomerse versterking van de Eindhovenaren. Eerder werden Joël Drommel, André Ramalho, Phillipp Mwene en Marco van Ginkel al gepresenteerd.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties